New years eve – Studio 54 party

In navolging van het overweldigende succes van vorig jaar organiseert De Cacaofabriek ook dit jaar weer een spetterende, grootse en geweldige afsluiter van het jaar! NEW YEARS EVE: Studio 54 Party, het ultieme disco oud en nieuw feest. NEW YEARS EVE: Studio 54 Party vindt in meerdere ruimten in De Cacaofabriek plaats. Met een verlichte dansvloer, de beste DJ’s, een spetterende discoshow van Lise Verheijden en natuurlijk geweldige dansmuziek beleeft u op voorhand een onvergetelijk oud en nieuw feest!

Wat: New years eve – studio 54 party

Hoelaat?: 22.00 tot 04.00 uur

Waar?: De cacaofabriek, Cacaokade 1 Helmond

Tickets en arrangementen De online tickets zijn nu verkrijgbaar en de verkoop loopt harder dan ooit! Ben er dus snel bij want dit wil je niet missen! Er zijn twee soorten tickets te verkrijgen.

NYE The Party 22.00-4.00uur Een hele avond onbeperkt bier, fris, wijn, mixdranken inclusief champagne, oliebollen en een uitgebreid luxe hapjes arrangement € 54,-

NYE The Afterparty NYE The Afterparty begint om 00.30 tot 04.00 uur. Bij dit arrangement hoort onbeperkt bier, fris, wijn, mixdranken en uitgebreid luxe hapjes. € 34,-

Dit jaar zullen de DJ’s Cor Claassen, Golie Renwarin, Eddie Bel en Dee-Jay Petertje zorgen voor heerlijke herkenbare en knallende disco hits. De avond wordt helemaal compleet met de spetterende live disco act van Lise Verheijden. Lise werkt al jaren als vocalist, zij staat op vele podia. Ze houdt ervan om de zaal helemaal op z’n kop te zetten met haar knalrepertoire, stil blijven staan is geen optie!

Kies voor het arrangement dat bij u past en bestel uw tickets online via de website van De Cacaofabriek: www.cacaofabriek.nl of aan de receptie van De Cacaofabriek. Volg De Cacaofabriek ook op facebook en zet jezelf op aanwezig bij het evenement: www.facebook.com/events/978633878965294/.Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door De Cacaofabriek

De Culturele Hotspot. Kom en Geniet Van Muziek, Kunst, Film en Lekker Eten! Popmuziek ervaren · Zaal huren · Eten in de brasserie · Films bekijken · Exposities bekijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *