Negenhonderdste uitzending jazzprogramma ‘Feelin’Good

Wim Maasakkers presenteert dinsdag 2 juni  ’s avonds tussen 22.00 en 23.00 uur de negenhonderdste editie van zijn wekelijkse jazzprogramma ‘Feelin’Good. Jazz dat bij Omroep Helmond wordt uitgezonden.

Tijdens dit 900-ste radioprogramma wordt stilgestaan bij negenhonderd keer jazz bij Omroep Helmond. Feelin’ Good is een programma dat aandacht schenkt aan de ontwikkelingen in de hedendaagse jazz, want echte jazz is muziek die zich blijft vernieuwen. En uiteraard besteedt Feelin’ Good elke week ruim aandacht aan de Nederlandse jazz- en improscene. Jazz, zoals de naam van het programma al aangeeft, is voor de makers ‘muziek om je lekker bij te voelen’.

Normaal gesproken zou Wim dit heugelijke feit vieren met een live concert van een jonge aanstormende jazzformatie in de grote zaal van de Cacaofabriek. Maar daar kan gezien de coronacrisis geen sprake van zijn. En ook dat is jazz!

In plaats van een concert wordt een aangepast regulier programma uitgezonden, waarin de muziekkeuze gericht is op wat de makers van het programma goede jazz vinden. En natuurlijk is een uur te kort om alles te laten horen wat goed is. Vandaar een beperkte keuze. Van Dave Brubeck tot Melanie de Biasio en van Miles Davis tot AKA Moon. Mis het niet!

Het jubileumconcert komt wel als concerten weer mogelijk zijn. Dat houdt u van Omroep Helmond tegoed.

‘Feelin’Good. Jazz bij Omroep Helmond wordt elke dinsdag uitgezonden van 22.00 uur tot 23.00 uur. Het programma wordt samengesteld en gepresenteerd door Wim Maasakkers en de techniek is in handen van Wiljon van Melis.

Omroep Helmond is (in Helmond) te beluisteren via FM 107.2 Mhz en op de kabel FM 94.4 mhz. Omroep Helmond is ook te beluisteren via internet: https://www.omroephelmond.nl/ knop luister live.

 

 

 

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Omroep Helmond

Omroep Helmond, het lokale TV en Radio station van Helmond Stadsradio Helmond is al vanaf 1984 in de lucht (FM 107.2 Mhz) en op de kabel (FM 94.4 mhz). Onze organisatie heeft ook de beschikking over een TV - kanaal op de kabel frequentie 256, en UPC digitaal kanaal 31.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *