Muziekvereniging Unitas en Gilde St. Antonius Abt presenteren: Muziekfestijn op het kerkplein

Op zondag 7 juli wordt voor de vijfde keer op het kerkplein in Mierlo-Hout het Muziekfestijn gehouden. De organisatie is in handen van de commissarissen van Muziekvereniging Unitas en ’t Gilde St. Antonius Abt. De toegang is gratis en de gehele opbrengst komt ten goede aan beide verenigingen.

De zomervakantie staat voor de deur. Hoe leuk is het om dat in te luiden met livemuziek, een hapje en drankje op het Kerkplein in Mierlo-Hout. In de samenwerking staat voorop dat het muziekfestijn voor iedereen gratis toegankelijk is. Centraal staat de cd-presentatie van Johnny Sleegers. Om het feest compleet te maken is orkest De Heeren Van geboekt en DJ Jelco Beekers verzorgt de presentatie en zomerse sfeermuziek.

Het plein wordt overdekt met een mega parachute voor extra sfeer en de kids kunnen los op een springkussen. Zet daarom 7 juli in de agenda en kom gezellig een drankje doen op het kerkplein in Mierlo-Hout. Vanaf zondagmiddag 14.00 tot 20.00 uur kunt u genieten van non-stop muziek. De organisatie nodigt u graag uit om te proosten op de zomervakantie, onder het genot van een spectaculair muzikaal programma.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Anja Donkers

Anja Donkers Team Ditisonzewijk.nl Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *