IMP Fashion

Adres: http://www.impfashion.nl/vestigingen.html
5701 RB Helmond
Telefoon: 0492 52 00 12
Website: IMP Fashion

IMP Fashion

IMP FASHION– Trendsettend en exclusief ‘Hehe, eindelijk wat nieuws’. Dat is een veelgehoorde reactie van klanten bij IMP FASHION in Helmond en Eindhoven. Eindelijk bijzondere, exclusieve en betaalbare kleding. Kleding van Italiaanse makelij, met net dat beetje extra. Al sinds de opening in oktober 2009 is IMP FASHION een groot succes. Nu ook Eindhoven is geopend is het overweldigend.

IMP FASHION– Trendsettend en exclusief ‘Hehe, eindelijk wat nieuws’. Dat is een veelgehoorde reactie van klanten bij IMP FASHION. En eindelijk  bijzondere, exclusieve en betaalbare kleding. Kleding van Italiaanse makelij, met net dat beetje extra. Al sinds de opening in oktober 2009 is IMP FASHIONeen groot succes. Nu ook Eindhoven is geopend is het overweldigend.

Dames van jong tot oud die op zoek zijn naar exclusieve Italiaanse mode of gewoon een bijzondere outfit, weten de zaak te vinden. Geen standaardkleding, maar direct uit Italië geïmporteerde kwaliteitskleding. De eigenaresse vertelt: ‘ Iedere maand reizen mijn compagnon en ik af naar Italie om nieuwe kleding in te kopen. Zo kunnen we de laatste trends volgen en zelf ons complete assortiment samenstellen. Ook zorgen we er zo voor dat er elke week nieuwe kledingstukken in de winkel hangen.

Wie regelmatig even binnenloopt,wordt dus steeds verrast. Om de kleding exclusief te houden, bieden we van elk stuk in elke maat maar een klein aantal aan.’ Ook voor accessoires bent u bij IMP FASHION aan het juiste adres. Tassen, shawls, riemen en een kleine collectie schoenen van het merk Spazio maken uw outfit compleet. Winkelen wordt tot een beleving in deze bijzondere zaak.

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok