Minor | Win een meet-and-greet met Snelle

Op 27 september a.s. vindt de volgende Minorfeest plaats. Dit is hét feest voor middelbare scholieren van 12 tot en met 17 jaar. Komende editie is erg speciaal, omdat Minor dan namelijk alweer 5 jaar bestaat. Om dit te vieren wordt er extra groot uitgepakt!

Zo zal het podium extra gaaf worden aangekleed. Ook is er een photobooth aanwezig waar je gratis met je beste vrienden op de foto kunt. Daarnaast is de line-up deze keer extra gaaf, want niemand minder dan Snelle zal komen optreden! Je kent hem o.a. van de hit ‘Reünie’ waarmee hij op dit moment in de Top 40 staat. Verder zullen o.a. Quindrx, Nivex XXL en The Underdogs komen optreden.

Minor begint om 19.30 uur en duurt tot 00.00 uur, en wordt gehouden in Wijkhuis De Geseldonk. Om 20.30 uur sluiten de deuren, zorg dus dat je op tijd binnen bent! Een consumptie kost 1 euro, en de garderobe is gratis. Tickets zijn voor 3 euro verkrijgbaar bij Jumbo Mierlo-Hout, Primera Brandevoort, Primera Winkelcentrum De Bus, of online via onze website. Koop op tijd je ticket, want OP=OP!

Meet-and-greet

Heb je een kaartje voor Minor gekocht en zou je graag een meet-and-greet met Snelle willen winnen? Dan is dit je kans, Minor heeft hier op dit moment een winactie voor! Om kans te maken ga je naar het Instagram account van Minor (@minorhelmond). Tag bij de foto van deze actie een vriend(in) met wie jij een meet-and-greet met Snelle wil winnen, en vertel erbij waarom. Wie weet gaan jullie dan op 27 september Snelle ontmoeten! Als je de foto in je verhaal deelt maak je ook nog eens extra veel kans! De winnaar wordt op 25 september a.s. bekend gemaakt.

Voor meer informatie en het reglement, kijk op Facebook of Instagram (@minorhelmond), of check de website: www.minorhelmond.nl.

A1_sep_2019_v4-page-001

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *