Mierloseweg maandag officieel geopend

Het was een project waar de Mierlo-Houtenaren al jaren naar hebben uitgekeken: de Mierloseweg verdiende een opknapbeurt, de riolering was aan vervanging toe en de weg mocht ook wel veiliger worden. Ondernemers zagen het liefst een toename van het aantal parkeerplaatsen, bewoners prefereerden meer groen in hun leefomgeving. De gemeente Helmond bood hen allen inspraak en nu is het project voltooid. Op maandag 2 december wordt de officiële ingebruikname gevierd met een klein feestje voor de bewoners en ondernemers. Hiervoor komt wethouder Erik de Vries om 17.00 uur om samen met Joke van Eemeren (Wijkraad Mierlo-Hout) de officiële openingshandeling te verrichten op het kruispunt Mierloseweg/Hoefkens.

De Mierloseweg was geruime tijd afgesloten. In fases werd er gewerkt vanaf eind september. Hierbij werden zoveel mogelijk de bewoners en ondernemers ontzien. Wanneer de laatste asfalteringswerkzaamheden van de Houtse Parallelweg zijn voltooid, is het gehele project klaar. Helaas is dit laatste de afgelopen week niet gelukt, omdat er te veel regen is gevallen. De laatste deklaag voor dit stuk weg is nu ingepland op 2 december, waarna later in de week de markeringen worden aangebracht. De Mierloseweg is gereed en heeft een mooie uitstraling en kan weer volledig worden gebruikt, tot opluchting van de aanwonenden en de ondernemers.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Wijkraad Mierlo-Hout

De stichting Wijkraad Mierlo-Hout is opgericht de leefbaarheid in Mierlo-Hout te bevorderen en om als intermediair te fungeren tussen de gemeente Helmond en de inwoners van Mierlo-Hout. Kijk voor meer informatie op www.wijkraadmierlohout.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *