Meeste activiteiten KBO-St. Lucia afgelast vanwege coronaregels

De nieuwe coronamaatregelen die door het kabinet zijn opgelegd, hebben invloed op iedereen. Ook voor KBO-St. Lucia is het programma vanwege de nieuwe regels veranderd. Er staat nog wel een algemene ledenvergadering gepland. Deze is op donderdag 15 oktober van 14.00 tot 15.30 uur in buurthuis De Geseldonk.

Bijna alle KBO-activiteiten gaan vanwege de nieuwe coronaregels niet door. De computerhulp, Het Repaircafé, de koffieochtenden, de gymnastiekoefeningen en het bloemschikken, allemaal tijdelijk geschrapt. Deze bijeenkomsten stonden gepland voor eind oktober en begin november en kunnen ook niet met minder bezoekers doorgaan.

Algemene ledenvergadering

Tijdens de ledenvergadering staan het jaarverslag van de activiteiten in 2019-2020, suggesties voor activiteiten en de jaarbegroting op het programma. Daarnaast is er de uitreiking KBO’er Van Het Jaar en worden verschillende leden die 12 en 25 in dienst zijn in het zonnetje gezet.

De ledenvergadering is opgedeeld in twee zalen. In deze ruimten kunnen maximaal dertig mensen zitten, hoewel het er volgens het bestuur naar schatting minder zullen zijn.

Wat het verdere programma en de nieuwe plannen zijn wordt in de vergadering besproken.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Alexander Brutsaert

Hallo, ik ben Alexander Brutsaert en ik ben 19 jaar. Dit jaar begin ik aan mijn tweede jaar journalistiek in Tilburg. Ik ben blij dat ik de komende maanden stage mag lopen bij Ditishelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *