Medifit Fitness Helmond beste sportschool van Helmond

Op 22 november werden in de Jaarbeurs Utrecht, tijdens de jaarlijkse FitFair, de Dutch Fitness Awards uitgereikt.

Tijdens deze uitreiking werden publieksprijzen voor de beste fitnessclub van de gemeente, provincie en heel Nederland uitgereikt. In Helmond waren er 18 sportscholen genomineerd en daar kwam Medifit Fitness als beste uit de bus, tevens werden zij ook de nummer vijf van Brabant.

In de hele maand oktober is door sporters van verschillende fitnessclubs gestemd op zijn of haar favoriete fitnessclub, waarbij ook beoordelingen zijn gegeven voor persoonlijke aandacht, prijs kwaliteit verhouding en sfeer. Het gezondheidscentrum aan de Molenstraat kreeg een gemiddelde beoordeling van een 9,5. Daarnaast kregen ze ook de meeste stemmen en door deze twee goede resultaten kregen zij de titel Beste Fitness Club van de regio Helmond en de Golden Award.

“We zijn ontzettend trots!” zeggen Robbie Huijnen en Loes van Gemert, “niet alleen op het team dat er hard voor werkt, ook op iedereen die op ons heeft gestemd.

goeie

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Ditisonzewijk.nl Liam Toll

Liam Toll volgt namens Ditisonzewijk - Helmond de Helmondse politiek en heeft tevens een wekelijkse column op deze site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *