Bij Savant Rivierenhof in Brouwhuis werd het mantelzorg ontbijt gehouden voor mantelzorgers. De mantelzorg werkgroep had het plan opgevat om mantelzorgers eens een keertje te verwennen met een ontbijt. Ze zijn naar Albert Heijn gegaan om te vragen of die iets kon bijdragen aan het ontbijt. Dat iets werd uitgebreid door het volledige ontbijt te sponsoren en bovendien werden ook nog twee medewerkers beschikbaar gesteld om te helpen de tafels te dekken en alles klaar te zetten voor het ontbijt. Er waren minstens 70 personen aanwezig bij het ontbijt. En onder het genot van pianospel smulden de deelnemers van al het lekkers dat werd voorgeschoteld.

Dit initiatief is zeker voor herhaling vatbaar en mocht iemand nog met ideeën komen, dan kan men contact opnemen met het hoofdkantoor van Savant, https://www.savant-zorg.nl/.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Regina Blok

Regina Blok Redacteur Ditisonzewijk.nl Ik ben geboren in Den Haag. Vanwege mijn werk, in de IT, ben ik in 1994 verhuisd naar Helmond. In 1999 bij de Dierenambulance Helmond begonnen als vrijwilliger op de bus. Nu doe ik alleen nog thuis opvang, moederloze jonge katjes vanaf 1 dag oud tot wilde kleintjes van een week of 6, die gesocialiseerd moeten worden. Presentatrice bij het radioprogramma Nieuwsdesk bij Omroep Helmond. En nu dus ook redacteur bij Dit is onze wijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *