Mansouri Gym verhuist naar Binderseind 21

Mansouri Gym is een sportvereniging gespecialiseerd in Oosterse vecht- en verdedigingskunsten, met name kickboksen en Muay Thai. De lessen worden sinds 6 jaar verzorgd aan de Watermolenwal 13.

Omdat de gemeente Helmond het gebied op de huidige locatie opnieuw gaat ontwikkelen, is de vereniging sinds enige tijd op zoek naar nieuwe huisvesting. Mansouri Gym hoopt die te hebben gevonden in het pand aan het Binderseind 21 en heeft hiervoor bij de gemeente inmiddels de benodigde vergunningen aangevraagd.

Het bestuur van Mansouri Gym nodigt de omwonenden van de nieuwe locatie graag uit kennis te maken met de vereniging en de samenwerkende partijen. Daarvoor wordt een inloopbijeenkomst georganiseerd op zaterdag 22 augustus 2020 van 11.00 – 13.00 uur op de huidige locatie aan de Watermolenwal 13 te Helmond.

Tijdens deze bijeenkomst zullen de door het RIVM en gemeente Helmond voorgeschreven coronamaatregelen uiteraard in acht worden genomen. Om deze reden wordt geïnteresseerden gevraagd zich op te geven via mansourigym@hotmail.com

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Toon van de Wijk

Toon van de Wijk "de Toon van de Wijk"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *