WitteWoning Makelaars Helmond

Adres: Zoerbeemden 9
5706 GE Helmond
Telefoon: 06 44 98 61 55
E-mail:
Website: WitteWoning Makelaars Helmond

WitteWoning Makelaars Helmond

WitteWoning Makelaars Helmond is gevestigd in de jonge wijk Brandevoort. De makelaars van dit kantoor zijn Marion Berkvens en Miranda Scheffers. De dames zijn ook eigenaar van WitteWoning Makelaars Eindhoven, gelegen in het centrum van Eindhoven. Zij behartigen de belangen van verkopers, kopers, verhuurders en huurders in de regio Helmond, Eindhoven en omstreken. Beide dames zijn geregistreerd makelaar/taxateur. Bij ons staat persoonlijk contact voorop.
Wij begeleiden u graag met de verkoop van uw woning, bieden u ons zeer interessante aankoopconcept aan, verzorgen taxaties (NWWI) en bouwkundige keuringen. Ook voor de verhuur van uw woning of appartement bent u bij ons aan het juiste adres. En niet te vergeten ons onafhankelijke hypotheekadvies door een Erkend Hypotheekadviseur.

Een doelgerichte aanpak, waarbij betrouwbaarheid en klantgerichtheid belangrijke aspecten zijn, leiden tot een optimaal resultaat.

Naast onze eigen site staat al ons woningaanbod ook op woningsites zoals Huislijn en Jaap. Tevens kunnen wij een directe vermelding op Funda.nl en Pararius.nlvoor u verzorgen.

Wij zijn aangesloten bij VastgoedPRO: de Nederlandse beroepsvereniging voor vastgoedprofessionals in Nederland met ruim 800 aangesloten leden. VastgoedPRO richt zich als beroepsvereniging vooral op het vakgebied van de makelaar en de taxateur en dus niet op de branche als geheel. De focus van de vereniging ligt op kwaliteitsbewaking, belangenbehartiging, deskundigheidsbevoordeling en het faciliteren van de leden bij hun beroep als makelaar en/of taxateur.

Voor een vrijblijvende waardebepaling van uw woning, al mogelijk bij een courtage vanaf 0,5% en/of uitleg over onze onderscheidende werkwijze op het gebied van aankoopbegeleiding komen wij graag een keer bij u langs.

Wij zijn u graag van dienst!

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok