Tsjechië-Ahoj

Adres: De Plaetse 139
5708 ZK Helmond
Telefoon: 06 24 39 22 44
E-mail:
Website: Tsjechië-Ahoj

Om uw stap naar Tsjechië of Slowakije gemakkelijker te maken, kunt u de hulp inroepen van Tsjechië “Ahoj” . We hebben een ruime ervaring in het bemiddelen bij de aankoop van onroerend goed in Tsjechië en Slowakije en begeleiden u dan ook vakkundig tijdens de verschillende fases. Aangezien we optreden als aankopend makelaar zijn uw wensen bepalend voor de wijze van uitvoering. De nadruk op begeleiding van onze klanten ligt op de service zowel aan Nederlandse als aan Tsjechische zijde in een voor u bekende taal.

Uit ervaring blijkt dat voor Tsjechië de vraag veel hoger ligt dan voor Slowakije, vandaar dat wij onze activiteiten in Slowakije beperkt hebben en zullen in de toekomst niet meer een zo uitgebreid aanbod van particuliere objecten op de site presenteren. Wel zullen we diverse actuele voorbeelden van interessante aanbiedingen vermelden met de mogelijkheid op betaalde basis via een duidelijk gespecificeerde zoekopdracht naar passende alternatieven voor u te gaan zoeken.

Vanaf het 1e contact via een persoonlijk gesprek, na een gemaakte afspraak, gaan we samen met u op zoek naar een mogelijkheid uw wens te realiseren in het aantrekkelijke Slowakije. Het gehele proces vanaf selectie tot en met aankoop en overschrijving eigendom op uw naam wordt door ons verzorgd. De kosten van de zoekopdracht bedragen 500,– en worden bij concreet resultaat op de dan verschuldigde commissie in mindering gebracht. Dit wordt van te voren met u besproken. Geen verrassingen dus door extra hoge kosten aan het eind. Na aankoop en afwikkeling blijven we beschikbaar voor het beantwoorden van vragen of oplossen van voorkomende problemen.

Hierbij kunt u via ons een beroep doen op ervaren mensen die u graag van dienst zullen zijn en werkzaamheden voor u kunnen verrichten op nader af te spreken voorwaarden

Graag nodigen we u uit voor een persoonlijk gesprek.

Meer over Tsjechië en Slowakije en onze werkwijze vindt u op de site.

Van harte welkom
Het TSA Team.

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok