Maandag Middag Matinee is maandag 7 september voor het derde jaar weer terug op Omroep Helmond Radio. Presentator Anton van Stekelenborg bespreekt in zijn programma het (Helmondse) nieuws en draait authentieke muziek. Ook bespreekt hij de programma’s van Helmondse theaters, bioscopen en musea en neemt de showbizznieuwtjes door. 

Anton brengt vanaf 7 september elke maandag een mix van nieuws, nieuwe muziekreleases en golden oldies terug op de lokale radio. Sidekick Tante Annie is ook weer van de partij. Zij presenteert het Hollands Trio-tje. In deze rubriek worden drie nieuwe Nederlandstalige liedjes van zowel regionaal als nationaal talent gedraaid.

Binnenkort komt ook de rubriek Muziek Terwijl Je Werkt terug als programmaonderdeel. Dat is een top 10-lijstje van favoriete nummers van een bedrijf of persoon uit Helmond.

Maandag Middag Matinee is vanaf 7 september iedere maandagmiddag van 14.00 uur en 17.00 uur te horen op Omroep Helmond.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Alexander Brutsaert

Hallo, ik ben Alexander Brutsaert en ik ben 19 jaar. Dit jaar begin ik aan mijn tweede jaar journalistiek in Tilburg. Ik ben blij dat ik de komende maanden stage mag lopen bij Ditishelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *