Bij de verkiezingen van het “Leukste restaurant van Nederland ” is lunchroom De Keyser de winnaar geworden in de gemeente Helmond.

Lunchroom De Keyser besloot dit jaar de competitie aan te gaan met de horeca ondernemers in Helmond. En met succes want lunchroom De Keyser kwam als winnaar uit de bus in de gemeente Helmond. Iets waar we natuurlijk super trots op zijn! 

Natuurlijk willen we dit samen vieren met onze gasten. De komende weken trakteren wij, naast ons heerlijke koekje van eigen deeg, onze gasten op een stukje huisgemaakt plaatgebak.

Verkiezingen

In het begin van dit jaar konden restaurants zich aanmelden voor de titel “Het leukste restaurant van Nederland.” Er kon gestemd worden op de genomineerden per gemeente.

Tijdens een feestelijke awardshow, op maandag 5 maart, met optredens van Maan en de feest dj’s van Qmusic werden de winnaars bekendgemaakt.

Lunchroom De Keyser mocht daar de award in ontvangst nemen voor het leukste restaurant van de gemeente Helmond. Ook mochten we op de foto met niemand minder dan Katja Schuurman.

Bijzonder
Wat het zo bijzonder maakt is dat Lunchroom De Keyser een leer-werkbedrijf is voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onze medewerkers hebben niet-aangeboren hersenletsel (NAH), een lichamelijke beperking of GGZ problematiek. Zij draaien de lunchroom en de begeleiding is aanwezig om te ondersteunen daar waar nodig.

Wij nodigen u van harte uit om onze award te komen bewonderen of gewoon lekker én maatschappelijk verantwoord  te komen lunchen. U vindt ons op de hoek van de Torenstraat en de Waardstraat in Helmond. U bent van harte welkom!


Meer-Helmond-Centrum-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website: www.helmond-centrum.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Centrum
Twitter: @Helmondcentrum
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk,Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *