Drie kunstenaars, Kool Koor; Shamisa Debroey en Soaq one zullen op een grote ondergrond een Urban Lucas Landschap maken. Een paar weken terug zijn de drie kunstenaars naar de Lucas Gassel Expositie in Museum Helmond geweest om inspiratie op te doen voor hun eigen kunstwerk.

De kunstenaars, waarvan er twee uit België komen en een Helmonder, zullen in de tweede week van juli aan de slag gaan om een kunstwerk te maken dat opgehangen zal worden bij de artiesteningang. Het project is georganiseerd door Hans van den Berkmortel van Stichting UrbanMatterz. Hij bracht de drie kunstenaars bij elkaar om een Lucas Gassel landschap te maken in hun eigen stijl. In vijf dagen tijd moet het kunstenaar afgerond zijn. Van het eerste overleg tot het eindproduct. Daarna zal het kunstwerk opgehangen worden in het Speelhuis.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Ditisonzewijk.nl Liam Toll

Liam Toll volgt namens Ditisonzewijk - Helmond de Helmondse politiek en heeft tevens een wekelijkse column op deze site.

Dit artikel heeft 1 reactie

  1. Avatar
    LEO DE BRUYN Reply

    IK BEN ERG BENIEUWD WAT DEZE DRIE VOORAANSTAANDE KUNSTENAARS VAN DIT PROJECT GAAN MAKEN, ZAL REGELMATIG OP HET SPEELHUISPLEIN GAAN KIJKEN !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *