• ||

Eén van de wensen uit het Centrumperspectief is een duidelijkere verbinding tussen het station en het centrum. Deze verbinding is nu zichtbaar gemaakt met rode kasteeltjes. Deze zijn ontworpen en geproduceerd door het Helmondse designbureau GBO.

De ‘kasteeltjes-route’ begint bij het station met één groot kasteel met daarop een korte uitleg. Op de kasteeltjes komen binnenkort nog verschillende stickers: gele stickers die de route naar het centrum aangeven en blauwe stickers die de route naar het Kasteel markeren.

De route is nog niet helemaal klaar. In het centrum, op de kop van de Veestraat komt later nog een groot kasteel als markering van het eindpunt. Dit kasteel wordt pas geplaatst als de nieuwe indeling van de zaterdagmarkt gereed is. Op dat kasteel mogen kinderen dan naar hartelust klimmen, terwijl hun (groot)ouders bijvoorbeeld genieten van een drankje op een van de terrassen of aan het winkelen zijn. Binnenkort zal de Kasteeltjes-route feestelijk geopend worden met een leuke actie, in samenwerking met Centrummanagement Helmond.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Gemeente Helmond afd. Persdesk

Bron: Gemeente Helmond afd. Communicatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *