Link magazine najaar 2019 – GGZ Oost Brabant

De LINK is uit!

Het najaarsnummer 2019 van Link Magazine is uit. De hoofdgasten zijn de bekende Youtubers Marit Brugman en Dylan Haegens (1.7 miljoen volgers op Youtube!!). Zij vertellen openhartig over hun psychische kwetsbaarheid en de Stichting Durf Te Vragen.

Lees meer

De nieuwe Link-campagne heeft als thema: ‘Acute psychiatrie, over kwetsbare mensen in een acute situatie’. Aanleiding voor dit thema is de Wet verplicht ggz, die op 1 januari 2020 van kracht gaat. In deze Link delen we verhalen van mensen die te maken hebben gehad met een gedwongen opname. Zij weten uit eigen ervaring dat je er weer uit kunt komen, dat je je echt beter kunt gaan voelen als je hulp zoekt. Zij richtten de Stichting Durf Te Vragen op, waarmee zij jongeren helpen bij het herkennen en erkennen van psychische problemen.

Op de locatie in Helmond (‘t Warant) kun je de LINK ophalen. Je kunt ook de digitale versie lezen: https://www.ggzoostbrabant.nl/digitaal/LINK-3-2019/index.html

biglogo-ggz

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door GGZ Oost Brabant

Wij staan voor 'gezondheid die je je eigen familie gunt' en zijn er voor burgers met complexe psychische zorgvragen. Voor hen bieden wij veilige menslievende zorg 'in het Brabantse land'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *