‘Leer mij kennen feest’ in Cacaofabriek

LEVgroep organiseert vrijdag 15 februari a.s. het eerste ‘Leer mij kennen feest’ in de Cacaofabriek aan de Cacaokade 1 in Helmond. Tijdens deze feestelijke bijeenkomst kunnen bezoekers met diverse achtergronden met elkaar in contact komen. Want waar we ook vandaan komen, we zijn allemaal Helmonders! Hoe leuk en interessant is het kennis te maken met elkaars culturen en dat kan van 17.00 tot 21.00 uur. Iedereen is welkom, jong en oud. Toegang is gratis (incl. 1 consumptie).

Op het programma staan onder meer optredens van een Palestijnse en een Arabische dansgroep. Verder is er een ‘markt van herkenning en verwondering’ met een Syrisch-Palestijnse schilder en volop oer-Hollandse, Marokkaanse, Syrische en Irakese hapjes. En wil je een mooie henna tekening op je hand? Dat kan ook. Bezoekers kunnen rekenen op een leuke avond, waarop ze elkaar beter leren kennen.

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door LEVgroep Helmond

Leven en samenleving veranderen voortdurend. Het is belangrijk dat ieder mens individueel tot zijn recht kan komen. Dat kan alleen in relatie tot anderen: thuis... Meer weergeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *