• Leef Liverdonk

Leef Liverdonk vierde op vrijdag 18 september de start bouw. Ondanks de coronamaatregelen was het nog aardig druk in de woonwijk in aanbouw in Brandevoort.

Bij een grote poort van ballonnen werden de aanstaande bewoners een warm welkom te heten door drie charmante dames. Deze kersverse bewoners kregen de kavel te zien waar hun toekomstige thuis wordt gebouwd. Vanwege de coronacrisis kregen zij een emmer met inhoud, waaronder een flesje champagne, handschoenen en wat andere kleine presentjes. Tijdens de officiële start-bouwhandeling kregen zij te horen waar deze emmer voor diende.

Aanwezig waren Robert Hellings van vastgoed Cedrus, Geert Hurks van bouw & vastgoedontwikkeling en wethouder Gaby van de Waardenburg, die als eerste de toekomstige bewoners verwelkomde en na een korte speech het woord gaf aan de heer Hellings. Het project heeft de naam Leef Liverdonk en er worden 63 woningen gebouwd. Na de toespraak was het tijd om de startbouw te vieren. Vandaar het flesje champagne. Daarna konden de aanwezigen kennis maken met hun eventuele nieuwe buren. Vandaar dat zij handschoentjes kregen, zodat ze met elkaar kennis konden maken. Een gezin dat enthousiast had plaatsgenomen op hun kavel vroeg aan de fotograaf een foto te maken waar ze samen met hun nieuwe buren op stonden. Dat was natuurlijk geen probleem. Na een gezellige bijeenkomst werd het weer tijd om naar huis te gaan.

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Hans Choufoer

Redacteur - Foto-journalist bij Ditisonzewijk.nl - Helmond Geboren in Leiden (1957) Ik rook graag een sigaartje en hou van de natuur. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *