De laatste kaarten voor de kletszullekesavonden

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor de Kletszullekesavonden! De avonden worden gehouden op vrijdag en zaterdagavond 22 & 23 februari bij Zalencentrum Vissers.

CV De Spekzullekes heeft voor u een fantastisch programma samengesteld. Beide avonden zullen worden geopend door Kapel de Durbloazers die samen, met niemand minder dan Willy en René van de Kerkhof hun Helmondse Schlager gaan zingen: Ik ben Willy en gij René.

Daarna gaat u genieten van tonpraters die al menige prijzen in de wacht hebben gesleept. Op beide avonden treden voor u op: Freddy van den Elzen, Rob Bouwman en Peter van de Maas. Ook hebben we voor u geweldige amusementsgroepen. Wat dacht u van: Wissiknie, Tadaa en Jeroen’s Clan!

Op vrijdagavond zal Kapel de Durbloazers voor een voortreffelijke muzikale begeleiding zorgen, gevolgd door De Blue Band op zaterdagavond. De avond wordt compleet gemaakt met een geweldig optreden van onze oudste dansgarde De Kroonjuweeltjes. Kortom, alles is aanwezig om er twee onvergetelijke avonden van te maken!

 

De kaarten voor De Kletszullekesavonden zijn uitsluitend te koop voor 14,- per stuk bij Zalencentrum Vissers, Peeleik 2, 5704 AR in Brouwhuis. Wees er op tijd bij want vol = vol!

 

De Kletszullekesavonden beginnen om 20.00 uur en de zaal gaat om 19.00 uur open.

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door CV de Spekzullekes

CV de Spekzullekes is de carnavalsvereniging voor de Helmondse wijken Rijpelberg, Brouwhuis en Dierdonk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *