Kunstenaar Willy Boetzkes houdt expositie in de Fonkel

Kunstenaar Willy Boetzkes stelt zijn werk beschikbaar aan het Helmondse publiek. Zijn expositie is van 2 oktober tot 5 november te zien in de Fonkel op de Prins Karelstraat 123. Bezoekers hebben de mogelijkheid om tijdens openingstijden van het wijkgebouw te kijken naar zijn schilderwerken van beroemde rockartiesten. 

Momenteel is de expositie “Musician X”  in voorbereiding. In deze reeks neemt Boetzkes een aantal bekende rockiconen onder de loep. Zo betreft het onder meer schilderijen van Tom Waits, The Beatles, The Rolling Stones, Guns ‘n Roses, Bruce Springsteen en John Fogerty (Creedance Clearwater Revival).

Verder is een portret van Jimi Hendrix met gitaar (op penseel) te zien tijdens de tentoonstelling. Dit werk heeft Boetzkes gemaakt vóór de start van zijn kunstopleiding in Arendonk. De bezoekers kunnen daarnaast een kijkje nemen bij portretten afkomstig van Academie Arendonk zoals Armand, Beren in winterslaap en “Musician VII” met als thema “Bad Moon Rising” en als onderwerp John Fogerty.

Voor meer informatie kijk op de websites: www.willybee.nl en www.simulart.net

Of bezoek de Instagrampagina’s van Willy Boetzkes: Instagram: willy_boetz en/of simulart_willybee

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Alexander Brutsaert

Hallo, ik ben Alexander Brutsaert en ik ben 19 jaar. Dit jaar begin ik aan mijn tweede jaar journalistiek in Tilburg. Ik ben blij dat ik de komende maanden stage mag lopen bij Ditishelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *