Komt in actie tijdens de kerstvakantie met Jibb+!

De inschrijving voor de Jibb+ activiteiten tijdens de Kerstvakantie start op maandag 2 december om 9.00 uur. Ook dit jaar staat de vakantieweek weer vol met sportieve activiteiten. Via de website www.jibbplus.nl vind je het volledige programma en kun je je inschrijven.

 Van peuters tot voortgezet onderwijs

Giel, buurtsportcoach bij Jibb+: ‘De wintermaanden zijn gezellig en knus. Maar de hele dag binnen zitten is natuurlijk helemaal niks! Gelukkig organiseren we bij Jibb+ ook dit jaar weer superleuke activiteiten tijdens de kerstvakantie.’ Het programma is gericht op alle basisschoolkinderen van Helmond, maar ook aan peuters en klas 1 en 2 van het voortgezet onderwijs is gedacht. ‘Denk aan schaatsen, rugby, freerunnen, CrossFit Kids en koken met Jessie. En voor de allerkleinsten is bijvoorbeeld Ouder-Kind Yoga en kleuterhandbal. Natuurlijk gaan we ook schaatsen!’, zegt Giel.

Zaalvoetbaltoernooi

Tijdens de kerstvakantie organiseert Jibb+ het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi. Op maandag 23 en dinsdag 24 december wordt voor de 5e keer dit toernooi georganiseerd. Er wordt 5 tegen 5 gespeeld (inclusief 1 keeper). Dispensatiespelers zijn dit jaar niet toegestaan. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,- per team. Wees er snel bij, want een aantal categorieën zitten al vol. Inschrijven kan via www.jibbplus.nl.

Actieve vakanties met Jibb+

Jibb+ organiseert iedere vakantieperiode diverse sport- en beweegactiviteiten voor alle basisschoolkinderen in Helmond. Een aantal activiteiten worden in samenwerking met sportaanbieders in Helmond opgezet. Giel: ‘Tijdens de vakanties hebben we als doel om de kinderen van Helmond in beweging te brengen en misschien zelfs wel een nieuwe sport te laten ontdekken. Het zou dan ook erg leuk zijn als kinderen blijven hangen bij een sportvereniging en lid worden na een kennismakingsles in de kerstvakantie!’


Meer-Ditisonzewijk-Helmond-digitaal-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
Tip de redactie ✔️
Ditisonzewijk ism Omroep Helmond 
Heb je een nieuws of agenda-item, leuke foto’s, video’s over Helmond en wil je het delen,
stuur ze dan in naar onze redactie!! Zo weten we wat er leeft en speelt in uw wijk!!
☎️ Telefoon: 088 166 67 00
  Of stuur ons een bericht via onze Facebookpagina in Uw wijk, Instagram of Twitter
Website:    www.ditisonzewijk.nl
E.mail:       info@ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
#Agenda #Helmond #Cultuur #Kunst #Calamiteiten #Evenementen #Zakelijk.
De meest complete uitagenda van Helmond, activiteiten en evenementen in Helmond, zoals concerten, festivals en voorstellingen. Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s en DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk? Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door JIBB Helmond

Jibb+ draagt bij aan een vitaal Helmond door voldoende beweging en gezonde voeding toegankelijk en aantrekkelijk te maken voor iedereen, waarbij extra aandacht is voor het verkleinen van gezondheidsverschillen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *