Kom voor de gezelligheid vandaag 3 november naar de Gaviolizaal

Vandaag een dubbelconcert door Kobra en het van Binsbergen Trio.

KoBra zag het levenslicht in 2007 in de wijk Brandevoort en telt 20 enthousiaste leden. Ze zingen vier- tot vijfstemmige koorarrangementen van heel uiteenlopende popsongs en ballads. Daarnaast is er ook een voorliefde voor populaire Kerstsongs. Een trouwe kern is  vanaf de oprichting actief, maar regelmatig komen er ook nieuwe leden bij die zich snel thuis voelen bij Kobra. Naast het optreden in de Gaviolizaal en diverse Kerstoptredens staat ook het Dickensfestival dit jaar op het programma. Het koor staat onder leiding van enthousiaste dirigente Nancy Meijers met begeleiding op de piano van Robert Spronk.kobra voor gaudin1

Het van Binsbergen trio weliswaar met hun vieren brengen lekkere meezingers. Zoals op website of facebook te lezen is halen deze vier extreem-langstudeerders uit Groningen zowel het beste als het slechtste uit je leven (of lever) naar boven! Tja, afstuderen… dat zal er waarschijnlijk nooit van komen. Zij omschrijven zich als de  ongekroonde koningen van de Cantus, met tranentrekkende smartlappen en onvergetelijke meezingers, live gespeeld en gezongen, erbij zijn is alles. Het is niet verboden om mee te zingen.

Aanvang 14.00 uur Zaal open 13.00 uur.Van Binsbergen Trio - persfoto (2017)

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Stichting Draaiorgels Helmond

De stichting is opgericht met notariele akte BS33036STI op 1 november 2013 De primaire doelstelling is het behoud van de draaiorgels voor Helmond en haar omgeving en operationeel houden van de collectie te bevorderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *