Kom in beweging tijdens de zomer met Jibb+

HELMOND – Tijdens de zomerperiode heeft Jibb+ een speciaal beweegprogramma samengesteld voor 55+’ers. Om deze zomerweken extra speciaal te maken, worden er een aantal éénmalige activiteiten georganiseerd, zoals de Jibb+ Check, OldStars Clinic Wandelvoetbal en de Jeu de Boules clinic.  Een overzicht van alle activiteiten staan op www.jibbplus.nl/zomerweken-2019.

Jibb+ Check – Méér Weten

Op vrijdag 19 juli zijn geïnteresseerden tussen 13.00 en 16.00 uur van harte welkom bij het Jibb+ kantoor op de Wethouder Ebbenlaan. Jibb+ organiseert deze middag de ‘Jibb+ Check – Méér Weten’ in samenwerking met Leef en Zorg en Van Boxtel hoorwinkels. Bij deze editie testen we onder andere de ogen, wordt het gehoor door professionals gecheckt en is er de mogelijkheid om de rollator, rolstoel of wandelstok te laten controleren. Daarnaast is het mogelijk om mee te doen met een scootmobieltraining en een valpreventieparcours. Ook is er een lekker gezond hapje en de mogelijkheid om in gesprek te gaan over gezonde voeding. Vooraf aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. Iedereen die interesse heeft, kan tussen 13.00 en 16.00 uur langskomen bij het Jibb+ binnenplaats, bereikbaar via de Jeroen Boschstraat. Parkeren is mogelijk bij Gezondheidscentrum Leonardus, Wethouder van Ebbenlaan 131.

 Clinics Wandelvoetbal en Jeu de Boules

Tijdens de zomerperiode staan ook twee clinics op het programma. Op donderdag 25 juli geven we samen met R.K.S.V. Mierlo-Hout een clinic Wandelvoetbal. Deze clinic is geschikt voor oud-voetballers, maar ook voor mensen die graag willen bewegen in de buitenlucht op een wat lager tempo. Een bijzondere activiteit is de Jeu de Boules clinic op vrijdag 9 augustus op sportpark De Braak, gegeven door PV Littie of Littienie. Voor deze clinics is aanmelden wenselijk, dat kan via de website van Jibb+ (www.jibbplus.nl) of door te bellen naar 0492-347071.

 Doe mee en kom in beweging

De buurtsportcoaches bij Jibb+ begeleiden alle zomeractiviteiten. Jibb+’er Sophie: ‘In onze huidige maatschappij zitten we vaak te veel en hebben we minder contact met buurtgenoten. Door het organiseren van deze zomeractiviteiten willen we ervoor zorgen dat mensen lekker naar buiten en meer gaan bewegen. Dat is niet alleen goed voor de gezondheid, maar zo leer je ook mensen uit de buurt kennen.’ Geïnteresseerde 55+ers zijn van harte welkom om mee te doen tijdens de zomerweken bij Jibb+. Meer informatie of vragen? Neem dan telefonisch contact op met Jibb+ via 0491-347071.


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande blauwe linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook

Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen,Zakelijk,
Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s,
DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.
Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door JIBB Helmond

Jibb+ draagt bij aan een vitaal Helmond door voldoende beweging en gezonde voeding toegankelijk en aantrekkelijk te maken voor iedereen, waarbij extra aandacht is voor het verkleinen van gezondheidsverschillen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *