De Koffietafel komt naar van Z naar A in Helmond!

Verspreid door het land organiseert Samen Veerkrachtig Koffietafels voor mensen die door ziekte, ongeval of beperking hun werk niet meer kunt doen zoals ze gewend waren. Tijdens zo’n Koffietafel praat je in groepjes van 8 tot 10 met elkaar onder begeleiding van ervaringsdeskundigen. Een Koffietafel is bedoeld om tips en ervaringen uit te wisselen. Zo merk je dat je er niet alleen voor staat. Samen zoek je naar informatie die jou en anderen verder helpt. Op woensdag 29 mei 2019 is er een Koffietafel bij van Z naar A in Helmond. Je kan je eenvoudig aanmelden via www.samenveerkrachtig.nl. Deelname aan een Koffietafel is gratis.

We hebben al tientallen Koffietafels georganiseerd en iedere maand zijn er wel een paar ergens in Nederland. Op onze website vind je een actuele agenda van Koffietafels en andere bijeenkomsten die interessant voor je kunnen zijn. Je kan je ook aanmelden voor de Koffietafel Update via onze website www. samenveerkrachtig.nl. Je ontvangt dan eenmaal per maand een overzicht van alle nieuwe Koffietafels in je mail. Handig als je deze keer niet kan.

Samen Veerkrachtig – trefpunt voor mensen met een arbeidsbeperking

Als je door ziekte, ongeval of beperking je werk niet meer kunt doen zoals je gewend bent, heeft dat grote gevolgen. Er komen veel vragen op je af waar je misschien niet meteen raad mee weet. Bij Samen Veerkrachtig gaat het om elkaar te helpen bij het vinden van antwoorden. Denk aan vragen over je WIA uitkering, de keuring bij het UWV maar ook hoe je je draai weer kan vinden. Bijvoorbeeld omdat je waardevolle contacten over hebt gehouden met andere leden van Samen Veerkrachtig, met het vinden van vrijwilligerswerk of handige tips die je krijgt. Naast deelnemen aan een Koffietafel kan je ook via ons forum in contact komen met andere mensen die hetzelfde meemaken of al meegemaakt hebben. Of neem eens een kijkje op onze website www.samenveerkrachtig.nl; hier vind je veel praktische en duidelijke informatie.


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande blauwe linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook

Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen,Zakelijk,
Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s,
DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.
Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *