Kletsavond “de Fonkel” en Zittingsavond “de Rampetampers, Verkoop toegangskaarten in volle gang!

Dit jaar hebben wij de handen in een geslagen. De kletsavond van de Fonkel, en de zittingsavond van de Rampetampers zijn een gezamenlijke productie van “De Fonkel”, “De Rampetampers”, ”Wijkbeheer binnenstad” en de “Helmonse Enterteenmunt Groep”.

De avond van de Fonkel is op vrijdagavond 8 februari 2019, aanvang 19.30 uur, en zoals te doen gebruikelijk blijven de optredende een Mysterie. De Avond van de Rampetampers is op zaterdag 23 februari 2019 aanvang 20.00 uur. Voor u komen in of voor de ton Dolf Schrama, Helga Cornelissen, Rob Schepers (Helmond) en Rob Bouman. Het Amusement bij de Rampetampers is de Groep “TaDaa” en “Niks en un Bietje”. Op beide avonden zorgen “de Durbloazers” voor de muzikale ondersteuning. Uiteraard zullen ook de Dansgarde en Showgroep hun beste beentje bij de dans voorzetten.

poster zittingsavonden 2Beide avonden zijn te bezoeken voor de toegangsprijs van € 11,00 de verkoop van de toegangskaarten is gestart op 16 december tijdens de benefietmiddag. Wilt u beide dagen komen dan bieden wij een Passe-Partout aan voor het luttele bedrag van slechts € 20,00. Ook deze kaarten zullen te koop zijn bij ‘De Fonkel’, ‘Primera de Luifel’ in winkelcentrum De Bus en online op www.rampetampers.nl, in de Webshop

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Stichting Draaiorgels Helmond

De stichting is opgericht met notariele akte BS33036STI op 1 november 2013 De primaire doelstelling is het behoud van de draaiorgels voor Helmond en haar omgeving en operationeel houden van de collectie te bevorderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *