Het Wereldkind

Adres: Saxofoonstraat 8
5702 KC Helmond
Telefoon: 0492 599888
E-mail:
Website: Het Wereldkind
Facebook:

Het Wereldkind

De keuze voor een goede opvangplek voor uw kind(eren) is nog niet zo eenvoudig! Er is een groot aanbod in zowel gastouders als kinderdagverblijven. Wat maakt de opvang bij een gastouder nou zo anders? En bovendien heeft elke gastouder ook nog een eigen unieke wijze van werken.

Door de kleinschaligheid onderscheidt een gastouderopvang zich van de reguliere kinderdagverblijven. Uw kind heeft altijd met dezelfde begeleidende persoon te maken, waardoor uw kind zich snel vertrouwd en veilig zal voelen.

Het Wereldkind is een volledige erkende kinderopvang en voldoet aan de strenge eisen die door de GGD worden gesteld. Regelmatige controle is dan ook een feit zowel door de GGD als door het gastouderbureau in de vorm van een risico-inventarisatie.

Het Wereldkind heeft diverse speelmaterialen tot haar beschikking, waardoor uw kind zich goed kan ontwikkelen op divers terrein.

Het Wereldkind is gecertificeerd om met het VVE programma KIKI, kansen in kinderen. te werken. Door middel van beertje Kiki worden kinderen gestimuleerd, uitgedaagd en worden er aan de hand van wisselende thema’s nieuwe ervaringen opgedaan.

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok