Verkleurmannetje geboortekaartjes

Adres: Oldulfusstraat 24
5706 BR Helmond
E-mail:
Website: Verkleurmannetje geboortekaartjes
Facebook:

Verkleurmannetje geboortekaartjes

Naast de geboortekaarten die we aanbieden, maakt het Verkleurmannetje ook ‘custom made’ kaarten, precies naar de wensen van de papa’s en mama’s. Bekijk ook eens onze weer- en windbestendige metershoge (of brede) geboortebanieren voor buiten. Weer eens wat anders dan een traditioneel houten bord in de tuin of ooievaar door je raam.

Bij onze geboortekaartjes kun je ook metershoge (of brede), weer- en windbestendige  geboortebanieren voor buiten (mee)bestellen. Er zijn neutrale versies met teksten als ‘Hoera ik ben er!’, maar uiteraard kan de banier ook naadloos aansluiten bij het geboortekaartje van je kleintje. Het voordeel van de neutrale versies is dat ze ruim van te voren te bestellen zijn. Bovendien is het weer eens wat anders dan het traditionele houten bord in de tuin of de ooievaar door je raam.
De banieren zijn gemaakt van mesh, een stevig materiaal met kleine gaatjes. De wind kan hierdoor door het doek heen, waardoor er minder spanning op de banier komt te staan het het minder gaat klapperen (bij sterke wind). De banier weegt hierdoor ook een stuk minder zwaar. Hierdoor is het zeer geschikt voor buitengebruik. Op elke hoek van de banier zit een ring,
waardoor je de banier goed kunt opspannen.

 

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok