Kindercoach Lenie Siebers

Adres: Pastoor Elsenstraat 44
5706 VP Helmond
Telefoon: 06 38903445
E-mail:
Website: Kindercoach Lenie Siebers

Kindercoach Lenie Siebers

Welkom bij kindercoachpraktijk Lenie Siebers

Mijn naam is Lenie Siebers. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen. Sinds 25 jaar ben ik werkzaam in het onderwijs. Eerst in het voortgezet onderwijs en de laatste 15 jaar in het openbaar basisonderwijs in Helmond. Gedurende de laatste 8 jaar heb ik me toegelegd op het coachen. In eerste instantie het coachen van stagiair(e)s en beginnende leerkrachten. Later ook het coachen van leerkrachten met een leervraag.

Het coachen was echt mijn ding en meer en meer ben ik dat gaan richten op de kinderen. Ik ben een opleiding tot kindercoach gaan volgen bij BGL en partners in Eindhoven. Wat ik daar geleerd heb in combinatie met mijn visie op coachen wil ik graag in praktijk gaan brengen voor kinderen die het moeilijk hebben met iets wat we samen tot een oplossing kunnen brengen. De coachende manier van werken pas ik ook dagelijks toe in mijn werk als leerkracht.

Ik ben er van overtuigd dat ieder kind de oplossing in zichzelf heeft en dat er alleen hulp nodig is om de juiste laatjes open te trekken om tot die oplossing te komen. Ik wil daar graag aan bijdragen.

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok