KBO Stiphout-Warande heeft subsidie aangevraagd bij de gemeente Helmond om de senioren in Stiphout/Warande uit hun isolement te halen. Er waren al vergevorderde plannen, echter de coronacrisis heeft de voltooiing van de plannen van de nieuwe werkgroep doen versnellen.

De voorzitter van KBO Stiphout-Warande, Frans van de Kimmenade doet zijn verhaal en geeft aan een heleboel plannen te hebben. Ook zijn er al plannen gerealiseerd. Zo is er een meldkring in het leven geroepen en zijn de alleenstaande leden van KBO Stiphout-Warande telefonisch benaderd.

Ook wil men bel-cirkels creëren om de contacten tussen de leden onderling te bevorderen. Er zijn nog nieuwe vrijwilligers welkom. Er zijn vrijwilligers nodig die boodschappen willen doen, senioren willen ondersteunen, kleine karweitjes doen, tuintjes bijhouden en meer van dergelijke werkzaamheden.

Hebt u zelf hulp nodig dan kunt u reageren via de website  omziennaarelkaarinhelmond of telefonisch 06-87402718.

 

 

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Omroep Helmond

Omroep Helmond, het lokale TV en Radio station van Helmond Stadsradio Helmond is al vanaf 1984 in de lucht (FM 107.2 Mhz) en op de kabel (FM 94.4 mhz). Onze organisatie heeft ook de beschikking over een TV - kanaal op de kabel frequentie 256, en UPC digitaal kanaal 31.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *