Jubileumprins bij de Rampetampers bekendgemaakt

Op vrijdagavond 2 november 2018 is Prins Werner d’n Urste in Residentie de Fonkel als Jubileumprins van de 55 jarige Rampetampers voorgesteld. Dit In het bijzijn van zijn echtgenote Susanne, zijn kinderen Bram en Fleur, vrienden, bekenden en een aantal bevriende carnavalsverenigingen. Nadat op het scherm van de tijdmachine eerst willekeurig zijn 54 illustere voorgangers passeerden stopte de tijd bij het jaartal 2019 en stapte hij uit de tijdmachine. Hij volgt hiermee Prins John d’n Twidde op.

In het dagelijkse leven is hij beter bekend als, Werner Voogels en wordt dit jaar net als de Rampetampers 55 jaar. Hij is werkzaam als product conformity coördinator bij de fabriek die de veiligheid van baby’s in de auto vergroot, Dorel beter bekend als Maxi-Cosi. Zijn hobby’s zijn koken en wijn proeven en zijn 2 boxers Zaira en Moos

Samen met zijn zoon Bram is hij sinds jaar en dag fervent PSV-fan. Werner is geen onbekende in de carnavalswereld; 22 jaar maakte hij deel uit van de Helmondse amusementsgroep Hers en Dwers. Het carnaval zit dus in zijn bloed. Ook heeft hij in 2014 meegespeeld in de Berry de musical. Hij laat als Prins samen met zijn echtgenote Sussane het carnaval 2019 over zich heen komen en zij zullen met volle teugen gaan genieten. Zijn motto voor deze carnaval; “55 moet je 44”.

Prins Werner ziet u graag op de de benefietmiddag op 16 december, de jubileumcarnavalsmis op 2 februari, de jubileumreceptie op 3 februari de zittingsavond Fonkel/Rampetampers op 8 februari, de zittingsavond Rampetampers/Fonkel op 23 februari, en de feestelijke middagen voor kinderen op 4 en 5 maart.

Prins Werner d’n Urste wordt in zijn zware taak bijgestaan door Burgemeester Ton, Ceremoniemeester Gerard, Vorst Koen en de wijze Raad van Elf met een geweldige Dansgarde, Showgroep en de jeugdige Narretjes.

Heeft u ook zin de raad te komen versterken? Neem geheel vrijblijvend contact met hen op. Voor informatie zie www.rampetampers.nl of mail naar secretaris@rampetampers.nl tel 0492-517210.

 

_private_Network_Servers_osx01.ehv.neroc.nl_Volumes_Data1_Gebruikers_bijnen_Desktop_Rampetampers_jpg_RAMKP_FC R

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *