Wie van de jonge kunstenaars wint de Carat Lucas Gassel Prijs?

Fresh Cacao
In de periode van 14 oktober tot en met 11 november 2018 vindt in de Cacaofabriek de tentoonstelling “Fresh Cacao” plaats, waarbij 12 talentvolle, net afgestudeerde jonge kunstenaars uiteenlopend werk presenteren in de expo van de Cacaofabriek. De kunstenaars komen van de academies Den Bosch, Breda (AKV St. Joost), Maastricht (Maastricht Academies) en de HKU Utrecht.
Het werk van deze lichting kunstenaars is zeer divers: film, fotografie, theater, schilderkunst en installaties. Deze disciplines zijn allen te zien in de tentoonstelling.
28 oktober 15.00 uur prijsuitreiking Carat Lucas Gassel Prijs
Stichting Carat reikt tijdens deze vijfde editie van Fresh Cacao de Carat Lucas Gassel Prijs uit. Deze Helmondse kunstprijs is in het leven geroepen door Stichting Carat met als doel één van de talentvolle startende kunstenaars op artistiek vlak en op het gebied van financiën en ondernemerschap te ondersteunen. De winnaar krijgt een cheque van € 2.000 uitgereikt.
Alles moet anders!
Tijdens bovengenoemde periode staat de Cacaofabriek in het teken van talent en verandering, verpakt in de slogan “Alles moet Anders” met naast de tentoonstelling o.a. een kinderherfstfestival, een optreden van Jett Rebel en freestyle voetbal en dans choreografie.
Op zondag 14 oktober om 15 uur is de opening van de tentoonstelling, met werk van:
Peer Vink/Wessel Verrijt/Joep Hinssen/Jur de Vries/Caz Egelie, Emma Metz, Charlotte van de Graaff, Leon Stoffelen, Marko Ṧtetić, Björg-Linde de Greeff, Thiemi Higashi, Jovana Ṧtulić

Meer-Helmond-Centrum-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website: www.helmond-centrum.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Centrum
Twitter: @Helmondcentrum
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk,Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *