Jeugdburgemeester Noël Silalahi in radioprogramma Omroep Helmond

De nieuwe jeugdburgemeester Noël Silalahi komt vanavond 13 juli uitgebreid aan het woord in het radioprogramma Nochi di Alegria. Hij wordt tussen 21.00 en 22.00 uur aan de tand gevoeld door presentatoren Giovanni en Jarmin Rollins. 

De twee bespreken de jeugd in Helmond en hebben het over de taken van een jeugdburgemeester. Wat is hij allemaal van plan en hoe denkt hij over dingen?

Silalahi is jeugdburgemeester voor één jaar en combineert dit met werk in de supermarkt, het trainen van voetballers onder de 12 jaar. Ook is hij nog voorzitter van stichting Ain ni ain, waarmee hij probeert geld in te zamelen voor noodhulp aan de Molukken. Naast dit alles gaat hij aan de VU bestuurskunde  studeren.

In het tweede uur gaat het programma over in het Papiaments met nieuws en wat actualiteiten. En muziek natuurlijk. Het programma duurt tot 23.00 uur.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Omroep Helmond

Omroep Helmond, het lokale TV en Radio station van Helmond Stadsradio Helmond is al vanaf 1984 in de lucht (FM 107.2 Mhz) en op de kabel (FM 94.4 mhz). Onze organisatie heeft ook de beschikking over een TV - kanaal op de kabel frequentie 256, en UPC digitaal kanaal 31.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *