Jacques Vriens Cultuurprijs 2020, doe mee

Na de succesvolle editie in 2018, komt de Jacques Vriens cultuurprijs in 2020 weer terug! Deze cultuurprijs, speciaal voor kinderen en jongeren uit Helmond, is ontwikkeld om jong creatief talent in het zonnetje te zetten. Alle kinderen en jongeren uit Helmond in de leeftijd van 7 tot 17 jaar kunnen dit jaar weer meedoen.

En dit jaar is er meer te winnen dan ooit! Er wordt dit jaar  namelijk gewerkt met twee categorieën: leerlingen uit het basisonderwijs en leerlingen uit het voortgezet onderwijs.

In beide categorieën is een publieksprijs en een juryprijs te winnen. Nòg meer kans dus om die € 150 en goedgevulde goodiebag in de wacht te slepen!

Natuurlijk vind je op facebook.com/JVCultuurprijs weer alle informatie die je nodig hebt om mee te doen. En check ook vooral even het nieuwe promotiefilmpje van de Jacques Vriens cultuurprijs.

Van 15 mei tot 31 augustus kunnen foto’s en filmpjes van het werk ingestuurd worden. Maar iedereen die zich thuis al aardig begint te vervelen kan natuurlijk nu al beginnen!

Ben jij een creatief talent tussen 7 en 17 jaar of ken je iemand die mee zou kunnen doen? Tip hem of haar en stuur een inzending in!

Alle inzendingen mogen geplaatst worden op eigen social mediakanaal met de hashtag #JVCultuurprijs. Heb je géén social media dan mag de inzending ook gemaild worden naar: info@cultuur-contact.nl

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Anja Donkers

Anja Donkers Team Ditisonzewijk.nl Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *