Inschrijfavonden glasvezel Helmond-West en Mierlo-Hout

Wijkhuis Westwijzer houdt op dinsdag 22 en woensdag 23 september inschrijfavonden voor de inwoners van Helmond-West en Mierlo-Hout. Deze avonden gaan over de mogelijke komst van glasvezel in beide wijken. 

Zeven Helmondse wijken hebben tot nu toe gekozen voor glasvezel. Helmond-West nog niet. De bewoners uit deze wijk hebben tot 1 oktober de tijd om een keuze te maken voor de toekomst van hun woning en wijk voor de keuze van glasvezel.

In Mierlo-Hout wordt er al maanden gewerkt om de wijk aan te sluiten op glasvezel. Tijdens de graafwerkzaamheden loopt hier de actie voor een gratis aansluiting ter waarde van 198 euro in combinatie met een abonnement.

Bezoekers zijn welkom op dinsdag 22 of woensdag 23 september in de Westwijzer, Cortenbachstraat 70, tussen 19.00 en 21.00 uur. De providers namens de organisatie staan klaar om advies te geven en te helpen bij het afsluiten van een abonnement. Wijkhuis Westwijzer houdt rekening met de coronamaatregelen.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Alexander Brutsaert

Hallo, ik ben Alexander Brutsaert en ik ben 19 jaar. Dit jaar begin ik aan mijn tweede jaar journalistiek in Tilburg. Ik ben blij dat ik de komende maanden stage mag lopen bij Ditishelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *