Ingrid Jansen geeft dansworkshop bij Daltonschool Talentrijk

Helmond – Op vrijdag 20 september geeft Ingrid Jansen van 8.30 – 11.00 uur een dansworkshop op Daltonschool Talentrijk in Helmond. Ingrid Jansen is ambassadeur van Jongeren Op Gezond Gewicht en daarnaast presentatrice, radio-dj en danseres. De dansworkshop is de prijs die groep

1-2 heeft gewonnen met de campagne ‘Ik loop op water’ die tijdens de afgelopen Wandelavondvierdaagse in Helmond is georganiseerd.

 Ik loop op water

De Wandelavondvierdaagse is een mooi initiatief om kinderen op een leuke manier flink te laten bewegen en water drinken en bewegen hóren bij elkaar! Veel basisscholen in Helmond liepen samen met hun leerlingen dit sportieve en gezellige evenement. Jibb+ organiseerde dit jaar voor de derde keer de campagne ‘Ik loop op water’. Alle kinderen die meeliepen met de Wandelavondvierdaagse ontvingen van Jibb+ een gratis waterbidon waarmee ze werden gestimuleerd water te drinken in plaats van zoete drankjes.

Dansworkshop

Om de dansworkshop te kunnen winnen, werd de leerlingen gevraagd om een selfie (individueel of groep) te maken met de DrinkWater bidon, of een vlog/filmpje te maken over de ‘Ik loop op water’ campagne. De kleuterklas van juf Youssra van Daltonschool Talentrijk heeft een origineel dansje opgenomen en heeft hiermee de dansworkshop van Ingrid Jansen gewonnen.

JOGG-aanpak

De deelname van scholen, het in beweging brengen van kinderen en hun ouders tijdens de Wandelavondvierdaagse sluit goed aan bij de JOGG-aanpak (Jongeren Op Gezond Gewicht) die Jibb+ lokaal uitvoert. Met deze aanpak verbindt Jibb+ lokale initiatieven en partijen die inzetten op een gezonde leefstijl onder de Helmonders. Niet eenmalig, maar als blijvend onderdeel van een langdurige aanpak. Samen werken we aan een vitaler Helmond.


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande blauwe linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook

Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen,Zakelijk,
Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s,
DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.
Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door JIBB Helmond

Jibb+ draagt bij aan een vitaal Helmond door voldoende beweging en gezonde voeding toegankelijk en aantrekkelijk te maken voor iedereen, waarbij extra aandacht is voor het verkleinen van gezondheidsverschillen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *