Alle informatie over de 75-jarige bevrijdingsfestiviteiten in Mierlo-Hout op de braderie en jaarmarkt

Komende zondag 25 augustus is stichting HMMH (Bevrijding- en herdenkingsmonument Mierlo-Hout) ook te vinden op de braderie en jaarmarkt in Mierlo-Hout.
Op de Hoofdstraat heeft de stichting een informatiestand ingericht, waar bestuursleden graag vertellen over het indrukwekkende programma rondom de 75e bevrijdingsfestiviteiten en verder al uw vragen beantwoorden.
Het bevrijdingsfeest gaat begin september in Mierlo-Hout van start en vanaf 25 september wordt dit voortgezet in Helmond en daarna ook in de diverse Peelgemeenten.
hmmh_sticker_75_jaar_bevrijdIn de stand op de braderie wordt ook het nieuwe gratis programmaboekje van het Herdenkingsmonument uitgedeeld en is er een mogelijkheid om u aan te melden als “Vriend van het Monument. Tevens wordt voor slechts 1 euro per stuk de speciale bevrijdingssticker aangeboden.

“Alle donaties zijn welkom en komen geheel ten goede voor het behoud van het monument, want ook in de toekomst blijven we herdenken en beseffen we, dat vrijheid niet vanzelfsprekend is!”

Kom zondag met al je familie en vrienden naar de gezelligste braderie en jaarmarkt van het zuiden en breng ons een bezoek!
Like ons op Facebook: Monument Mierlo-Hout en Kijk voor meer informatie op www.monumentmierlohout.nl of www.helmondvrij.nl


 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Herdenkingsmonument Monument Mierlo-Hout

Stichting Herdenkingsmonument Mierlo-Hout 22 september 1944 (HMMH). Opgericht 22 september 2011.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *