Vanlieshout Packaging

Adres: Lage Dijk 29
5705 BX Helmond
Telefoon: 0492-548619
E-mail:
Website: Vanlieshout Packaging

Vanlieshout Packaging

De juiste verpakking verdient zichzelf altijd terug.
Door uw producten op de juiste wijze te beschermen tijdens transport voorkomt u schade en kapotte producten met alle gevolgen van dien zoals reparatiewerkzaamheden en de kosten voor herstel en nieuwe verzending.
We geloven erin dat er voor ieder product een juiste verpakkingsoplossing is, passend bij de wensen en eisen die u aan de verpakking stelt. Wat die juiste verpakking dan is, is afhankelijk van een groot aantal factoren. Zo kan het nodig zijn het product volledig rondom te beschermen tegen vallen, schokken en stoten. Maar denk ook aan gewicht en vorm van het product, de wijze van transport, klimaatomstandigheden en de tijd die het product binnen de verpakking moet doorbrengen.
Van Lieshout Packaging heeft zich gespecialiseerd in verpakkingsconcepten welke allen hebben aangetoond een toegevoegde waarde te leveren. Van Lieshout Packaging wil de klant zoveel mogelijk ontzorgen zonder de eigen focus te verliezen. Als extra service wordt daarom een programma van veel gebruikte verpakkingsmaterialen aangeboden.

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok