In gesprek met Geraldine betekent antwoorden op je vragen krijgen in onvervalst Helmonds en recht voor de raap. Ook bij het laatste bezoek van Omroep Helmond/ Ditisonzewijk kregen we eerlijke antwoorden op vele vragen die in de actualiteit spelen.

Geraldine is een bekende Helmondse. Ze was tot dit jaar de uitbater van de Helmondse stadstoiletten maar is inmiddels met pensioen. Ze gaf antwoorden op vragen over de blunderende minister Grapperhaus, wat denkt zij van de coronamaatregelen en wat vindt ze ervan dat we een hogere zorgverzekering moeten betalen in 2021.

Ook geeft ze haar mening over de hogere energiebelasting en de lonen van het zorgpersoneel en de leden van het koningshuis.

In gesprek met Geraldine betekent natuurlijk ook dat ze haar mening geeft over de sluiting van de stadstoiletten. Want daar is ze toch wel even ziek van geweest…

 

 

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Omroep Helmond

Omroep Helmond, het lokale TV en Radio station van Helmond Stadsradio Helmond is al vanaf 1984 in de lucht (FM 107.2 Mhz) en op de kabel (FM 94.4 mhz). Onze organisatie heeft ook de beschikking over een TV - kanaal op de kabel frequentie 256, en UPC digitaal kanaal 31.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *