Ibiza Markt keert ook dit jaar terug naar Helmond

Op 1 januari 2020 maakte Ibiza Markt via haar Facebookpagina bekend dat het succesvolle evenement weer terug gaat keren naar Helmond. En wel op de inmiddels vertrouwde plek bij de Cacaofabriek in Helmond.

Zij hebben via de volgende Facebookpost bekend gemaakt, dat ze maar liefst 2x naar Helmond komen dit jaar en wel op 19 april 2020 en op 28 juni 2020.

Voorgaande jaren

In de vorige edities kon men ook al genieten van het prachtige evenement. Dit bestond uit tientallen kraampjes met aanbod van verschillende producten. Producten die een Ibiza sfeertje hebben tot en met het daadwerkelijke hippie product.

Verwarring

Op Facebook circuleert sinds vrijdag 10 januari 2020 een evenement rond, waarin staat dat de Ibiza Markt met het Drakenbootfestival gecombineerd zal gaan worden. Dit is volgens de organisatie een ander evenement dan die we gewend zijn van voorgaande jaren. De organisatie meldt dat het volgende evenement (Zie afbeelding) geen evenement is wat Hip and Happy events organiseert. Zij adviseren dan ook om Ibiza Markt on Tour Facebookpagina in de gaten te houden voor de laatste actualiteiten.


 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Jason Gerritsen

Ditisonzewijk.nl - Helmond medewerker: video-journalist - IT ondersteuning Gepassioneerd, enthousiast, gedreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *