Teunisse Raamdecoratie & Zonwering

Adres: Ambachtweg 2
5731 AG MIERLO
Telefoon: 0492 661686
E-mail:
Website: Teunisse Raamdecoratie & Zonwering
Facebook:

Teunisse Raamdecoratie & Zonwering

‘Wat je met liefde en plezier doet, geeft meer dan het kost’. Een gevleugelde uitspraak van de familie Teunisse, ondernemersfamilie pur sang. Al vanaf het jaar 1930 heeft de familie Teunisse haar deuren opengesteld voor winkelend Mierlo en omstreken. Sinds kort niet meer aan het karakteristieke hoekpand aan de Dorpsstraat, maar vanuit de Ambachtsweg 2 in Mierlo. Een nieuw en fris begin!

Een nieuw pand biedt nieuwe, mooie kansen, aldus Thom Teunisse. “Met ons bedrijf hebben we een goede naam opgebouwd. We willen deze voortzetten aan ons nieuw adres.” Teunisse heeft zich gespecialiseerd in raamdecoratie en zonwering, in de ruimste zin van het woord. Van rolgordijnen tot vlinderjaloezieën en van lamellen tot plisségordijnen.

teunisse mierlo 2Teunisse Raamdecoratie en Zonwering is een moderne en multifunctionele showroom, waar de artikelen overzichtelijk worden gepresenteerd. De nadruk ligt duidelijk op kwaliteit van producten én op kwaliteit van serviceverlening. Thom vertelt enthousiast: “Wij helpen onze klant graag op weg naar een sfeervolle woning. Raamdecoratie en zonwering maken beiden deel uit van het interieur van een kamer en moeten daarom goed hierop aansluiten. Wanneer een consument de showroom binnenstapt, dan begin ik met luisteren. Wat voor eisen heeft de klant, wat zijn de verwachtingen, de wensen en wat is het budget. Hiermee kan ik de klant helpen om een goede beslissing te nemen én de klant een goed advies te geven welke raamdecoratie, screen of terraszonwering het meest geschikt is voor hem of haar.”

Lukt het u niet om overdag een afspraak te plannen? Geen probleem, want ook in de avonduren maakt Thom gerust tijd voor u. Wat dat betreft is er bij het familiebedrijf niets veranderd. Het goede van vroeger, de service en kwaliteit, blijft behouden. En aan de wensen en eisen van de consument anno nu wordt graag tegemoet gekomen. De persoonlijke noot is en blijft belangrijk. We nodigen u dan ook graag uit voor een nadere kennismaking op het nieuwe adres, waarbij we aandachtig uw wensen doornemen. Mét een kopje koffie!

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok