Voor de tweede keer worden horecaondernemers geraakt door de coronamaatregelen. Weer zijn de deuren noodgedwongen gesloten. Nicole van de Kimmenade van Bloemboetiek Nicole leeft mee met de ondernemers. Om deze mensen toch wat vrolijkheid te brengen in deze moeilijke tijd, heeft ze dit weekeinde bij ruim honderd ondernemers een bloemetje bezorgd.

Ze kreeg daarbij hulp van haar overbuurman Eric Konings van Zaal de Koning en van haar kleindochter en bloemenmeisje Sophie Prins. Samen hebben ze boeketten bezorgd bij horecaondernemers in Helmond, Mierlo-Hout, Stiphout én Aarle-Rixtel. In ruim honderd restaurants en cafés staat inmiddels een fleurige bos bloemen van https://bloemboetieknicole.nl/.

“Het werd enorm gewaardeerd. De bloemen werden soms met tranen in de ogen in ontvangst genomen”, vertelt Konings. De ondernemers voelen zich door dit gebaar gesteund. Konings: “Ik zit zelf ook in deze vervelende situatie en probeer er maar iets van te maken. Door zo’n bos bloemen voel je dat je er niet alleen voor staat.”

Het was een spontane actie van Nicole en dankzij hulp was het allemaal snel geregeld. Konings: “Daardoor ook is het mogelijk dat we ondernemers over het hoofd hebben gezien en dat die helaas geen bos bloemen hebben ontvangen. Dat vinden we heel jammer.”

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Ditisonzewijk.nl Paula van Hout

Eindredacteur Ditisonzewijk.nl Helmond en Omroep Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *