Het is stil in Energiehuis Helmond

Het is stil in het Energiehuis Helmond. De coronamaatregelen hebben uiteraard ook invloed op het Energiehuis. Als gevolg daarvan is onze dienstverlening aangepast: de inloopspreekuren zijn voorlopig geschrapt, dus u kunt niet meer persoonlijk langskomen voor informatie. En ook al onze thema-avonden en groepsontvangsten komen tot nader order, maar zeker tot 1 juni, te vervallen. 

Wanneer het weer kan én verantwoord is gaan we, waarschijnlijk stapsgewijs, weer over naar de dienstverlening zoals u die van ons gewend bent.

Maar …. we kunnen ons ook heel goed voorstellen, dat u juist in deze periode tijd heeft om na te denken over energiebesparing. Hoe kan ik door eenvoudige maatregelen gas en elektriciteit besparen. Of, wat verder naar de toekomst kijkend, hoe kan ik mijn woning op energiegebied toekomstbestendig maken.
Het Energiehuis is weliswaar gesloten voor fysiek bezoek, maar we willen er wel voor zorgen dat u met uw vragen toch terecht kunt.

Inmiddels hebben we ervaring opgedaan met video consult. We communiceren desgewenst over uw vragen via een beeldverbinding.
Dus als u informatie wilt hebben over een bepaald onderwerp, dan kunt u via onze website hiervoor een afspraak maken. Op de afgesproken tijd neemt dan een van onze medewerkers via een beeldverbinding contact met u op.
U kunt uw vragen ook blijven stellen via de mail of telefoon. Onze medewerkers zijn daarvoor op woensdag en donderdag van 13.00 tot 17.00 beschikbaar. U kunt ons op die tijden bellen.

Zodra het verantwoord is, kunt u ook weer persoonlijk in het Energiehuis terecht. We hopen op medio mei. Maar ook dan zullen de 1,5 meter afspraken nog steeds van kracht zijn. Daarom kunt u voor een persoonlijk bezoek alleen op afspraak in het Energiehuis terecht, dus nog geen vrije inloop. Afspraken kunnen telefonisch (gedurende de openingstijden) of via onze website gemaakt worden. Zo zorgen we er voor, dat er maar een beperkt aantal personen gelijktijdig in het Energiehuis aanwezig is.
Afspraken kunnen gemaakt worden voor bezoek op de woensdag- donderdag- en vrijdag middag en voor de zaterdag ochtend.

Zoals gezegd, komen de geplande thema-avonden en andere groepsbezoeken voorlopig nog te vervallen. We schuiven deze bijeenkomsten door naar de toekomst, maar het is nu nog ongewis wanneer we er weer mee kunnen beginnen. Dat zal zeker niet voor 1 juni zijn.
Mocht het langer duren, dan overwegen we onze thema-avonden via een beeldverbinding aan te bieden. U kunt deze dan van huis uit volgen.

Wilt u op de hoogte blijven van de actuele situatie betreffende de activiteiten van het Energiehuis, kijk dan regelmatig op onze website: www.energiehuishelmond.nl.

Foto: drukte tijdens een eerdere lezing in Energiehuis Helmond, hopelijk mogen we u snel weer ontvangen!

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Energiehuis Helmond

Doelstelling van de Stichting Energiehuis is om u te helpen bij de verwezenlijking daarvan. Ervaring leert, dat er heel veel behoefte is aan hulp, omdat het best over ingewikkelde materie gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *