Winkelcentrum Straakven zuchtte een tijdlang onder de gevolgen van sloopwerkzaamheden, bouwactiviteiten en het aanleggen van een nieuwe infrastructuur. Maar op 7 juli opende dan eindelijk de vernieuwde supermarkt in winkelcentrum Straakven.

De supermarkt ging om precies te zijn vier weken geleden dicht voor grondige verbouwingswerkzaamheden. En dat het grondig was dat kon men wel zien. Van de gebruikelijke sluiproute van de flats naar de supermarkt kon je geen gebruik maken: want die is dicht gemetseld. Iets voor 8.00 uur werd de winnaar bekendgemaakt die 1 minuut gratis winkelen won.

De man die het won was er zelf erg over verrast. Maar nam wel voor enkele honderden euro’s aan gratis boodschappen mee! Ze hebben in totaal 300 vierkante meter bijgebouwd. Dit is tevens de eerste supermarkt in Helmond waar geen tabak in het assortiment meer te vinden is. De opening verliep vrij rustig en de mensen waren erg blij dat ze weer bij hun vertrouwde super terecht konden.

Winkelcentrum Straakven

De afgelopen jaren stond winkelcentrum Straakven in het teken van vernieuwing. Enkele winkels zijn verschoven en een aantal panden zijn gesloopt om zo meer parkeergelegenheid te kunnen creëren voor de bezoekers. Het resultaat is nu dat het winkelcentrum nu lekker overzichtelijk is en dat het uitnodigt om er een kijkje te gaan nemen.

Foto’s Jason Gerritsen

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Jason Gerritsen

Ditisonzewijk.nl - Helmond medewerker: video-journalist - IT ondersteuning Gepassioneerd, enthousiast, gedreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *