Help ons met jouw stem!

De stichting Meedoen creëert mogelijkheden voor mensen met een smalle beurs om mee te doen (bevorderen sociale en culturele participatie). Zoals voor eenzame ouderen die moeilijk kunnen rondkomen en daardoor de deur niet uitkomen. Meedoen kan hun wensen vervullen, zoals het mogelijk maken van een uitje, een keer naar een echte kapper of lidmaatschap bij een lokale vereniging. Deze mensen houden onder aan de streep vaak minder over dan mensen die een uitkering hebben en wel in aanmerking komen voor allerlei toeslagen en regelingen. Zij kunnen uw steun zeker gebruiken!

Het Armoedeplatform Helmond heeft het initiatief Meedoen in Helmond ingezonden. En… dit mooie Helmondse initiatief is door de ING geselecteerd en maakt kans op een bedrag van max. € 5.000,-

ING helpt initiatieven die Nederland sterker maken. Burgers, bedrijven en maatschappelijke organisaties worden steeds actiever terwijl de overheid een stapje terug doet. Nederland is ondernemend. Er zijn mensen met ideeën. Met lef. Mensen die anders kijken en doen. Zij maken Nederland sterker. ING helpt hun plannen waar te maken.

Dus stem! Dat kan op deze pagina: https://www.helpnederlandvooruit.nl/doel/stichting-armoedeplatform-helmond
Vraag dit ook aan je familieleden, kennissen en vrienden. Hoe meer stemmen hoe groter het bedrag!

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *