Omroep Helmond Radio Sportquiz 2020

De 1619de sportradio uitzending van Omroep Helmond staat in het teken van de Helmondse Sportradio Sportquiz 2020. In de twee uur durende uitzending op vrijdag 29 mei worden van 20:00 tot 22:00 uur 51 vragen gesteld over de Helmondse sportclubs en haar sporters. Bijna alles is op te zoeken.  

Ook laten ze geluidsfragmenten horen van bekende mensen uit de plaatselijke sportwereld waarbij je moet raden wie het zijn. De antwoorden op de 51 vragen kunt op opsturen naar: Sportradio@omroepHelmond.nl. Stuurt u ze wel op voor woensdag 3 juni, dan dingt u mee naar fantastische prijzen. De uitslag zal bekend worden gemaakt op vrijdag 5 juni 2020 tijdens de sportuitzending van Omroep Helmond.

Presentatie Niek de Groot en voor de techniek en de muziekkeuze zorgt Harrie van de Boogaart. Doe mee of geniet van het spel en de muziek en luister vrijdag 29 mei naar de Helmondse Sportquiz 2020.

De complete uitzending is zaterdagmorgen ook te horen in de ochtend vanaf 08.00 tot 10.00 uur op 107.2 FM en via de Kabel 94.4 MHz. Je kan ook LIVE luisteren via www.omroepHelmond.nl of luisteren via de website van www.ditisonzewijk.nl

Mocht je het gemist hebben ga dan naar de website van Omroep Helmond en zoek bij radio uitzending gemist; Sportradio vrijdag 29 mei 2020.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Ditisonzewijk.nl Niek de Groot

Niek de Groot Team Ditisonzewijk.nl Helmond Passie om mensen te helpen door middel van coaching (op weg naar een betere prestatie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *