Helmondse rijdsters schitteren in Kerstshow RV Olympia 2019!

Rolschaatvereniging Olympia maakt zich weer op voor de jaarlijkse kerstshow. De schaatsters variërend in leeftijd van 4 tot 40 jaar zijn flink aan het trainen voor de dans over vuurvliegjes bijvoorbeeld. Een ‘molen’, intersectie of de moeilijke pasjes in het nummer van Elsa worden weer tot in perfectie geoefend. En hoe zullen de prachtige zelfgemaakte kostuum, decors en geselecteerde muziek de choreografieen ondersteunen?

Bij RV Olympia is een aantal leden voor een groot deel afkomstig uit Helmondse wijken. De vereniging biedt ook jeugd buiten Mierlo een sportieve en culturele uitdaging. Ze zijn actief bezig , beleven veel plezier en voelen zich echt met elkaar verbonden.

Bent u benieuwd hoe dit alles weer in een wervelende kerstshow neergezet wordt en hoe de kleine en grote dames zullen schitteren? Kom dan kijken naar de kerstshow op zaterdag 21 en zondag 22 december 2019.

Iedereen is welkom, de kerstshow van rolschaatsvereniging Olympia is echt een avondje (of middagje) uit voor iedereen. Of u nu een trouwe bezoeker of een ouder bent van een van de nieuwe leden. Maar natuurlijk ook als u een lokale vereniging die sport en cultuur samenbrengt voor de jeugd een warm hart toedraagt of gewoon nieuwsgierig bent. Hoe kun je beter de kerstperiode inluiden dan met een verrassende kerstshow op rolschaatsen? Een leuker begin van de mooiste tijd van het jaar is er niet!

Praktische informatie
Datum en tijd: zaterdag 21 december om 19.30 uur en zondag 22 december om 12.00 uur en 16.00 uur.
Plaats: Sporthal de Weijer, Heer van Scherpenzeelweg 22 te Mierlo.
Kaartjes kunnen op verschillende manieren verkregen worden:
– Je kunt online kaartjes bestellen via de website www.rvolympia.nl.
– Je kunt kaartjes bestellen door een mailtje te sturen naar het emailadres kerstshow@rvolympia.nl. Geef duidelijk aan wanneer en op welke tijd je wilt komen, met hoeveel personen en of het gaat om volwassenen of kinderen.
– Bij Plus supermarkt van Doornmalen in Mierlo, Boutique for More in Brandevoort en de Peperkorrel in Geldrop zijn kaartjes te koop.
– Als laatste is er de mogelijkheid om de kaartjes telefonisch te bestellen via het nieuwe telefoonnummer: 06-58888443.
Prijs: Voor kinderen tot en met 12 jaar kosten de kaarten in de voorverkoop €7,50 en aan de kassa €9,00. Voor volwassen kosten deze €12,50 in de voorverkoop en €14,00 aan de kassa.

Foto is gemaakt door Maurice Smeets van Gympower

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *