De Helmondse Maestro’s stellen zich voor …

Helmonds Muziek Corps gaat op 18 mei 2019 op zoek naar De Helmondse Maestro. Zes prominente Helmonders zullen op deze zaterdagavond gaan strijden om de zilveren baton. We stellen de volgende (laatste) twee Maestro’s graag aan u voor:

Jermain de Rozario komt uit een groot Helmonds gezin en kent de stad als zijn broekzak. Na een net niet afgeronde kappersopleiding verruilt hij een carrière als vuilnisman voor de keuken van ’t Parlement in Helmond en met succes! Op zijn 26e kan hij aan de slag bij De Lindehof in Nuenen, een restaurant met maar liefst twee Michelinsterren. Na een aantal roerige jaren is het in mei 2016 zover: De Rozario wordt geopend in het pand van het voormalige Parlement. En onlangs hebben we het allemaal kunnen lezen, inmiddels zijn de kookkunsten van Jermain en zijn team bekroond met een eerste Michelin-Ster!
Muziek vormt een rode draad in het leven van Jermain de Rozario en van ’s ochtends vroeg tot diep in de nacht luistert hij naar muziek. De deelname aan Maestro is een totaal nieuwe ervaring en Jermain hoopt dan ook dat het zijn horizon verbreedt. Hij verheugt zich erop om zijn mede-Maestro’s, in het bijzonder zijn goede vriend Geert Blenckers, in de pan te hakken.

Tenslotte mag onze burgemeester Elly Blanksma natuurlijk niet ontbreken in het rijtje van Maestro’s. Elly Blanksma is een geboren Helmondse, ze groeide er op en ging er naar school. Na lange omzwervingen in onder andere het bankwezen, maar ook als parlementariër voor het CDA in de Tweede Kamer, is ze nu alweer zes jaar de burgemeester van de gemeente Helmond.
In haar jonge jaren heeft Elly Blanksma muziekles gehad, op piano en gitaar. Haar eerste uitvoering in het Theo Driessen instituut kan ze zich nog levendig herinneren. De muziekkeuze van onze burgemeester is heel breed, maar staat altijd bol van herinneringen. Zo krijgt ze bij het nummer ‘Brabant’ van Guus Meeuwis altijd een gevoel van thuiskomen. Elly Blanksma vindt het erg leuk om mee te doen aan De Helmondse Maestro: “Muziek verbindt en wat is er dan mooier om muziek onder de aandacht te brengen van alle Helmondse inwoners, een super-initiatief!”


Wat:                     HMC ontmoet… De Helmondse Maestro!

Wanneer:           18 mei 2019, aanvang 20.15 uur

Waar:                   Theater Speelhuis

Tickets:                21.50 euro (www.theaterspeelhuis.nl)


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *