Helmonders kunnen vanaf volgende week zondag 31 mei, eerste pinksterdag 8 weken lang live meedoen met de Helmondse blijf thuis bingo. Dat kan via Radio Omroep Helmond en livestream via Ditisonzewijk.nl. Programmaleider Willy van der Linden is blij dat Omroep Helmond radio een bijdrage kan leveren aan deze actie.

Om iedereen een veilige manier van vermaak te bieden hebben Jumbo, Wijkmanagement Helmond, Rooijakkers Party Events,  Omroep Helmond en Ditisonzewijk.nl – Helmond, de handen ineen geslagen en organiseren zij deze

Helmondse Blijf Thuis Bingo

Behalve dat Omroep Helmond radio hieraan meewerkt, is er de afgelopen maanden veel meer gebeurd in de radiostudio. De vrijwilligers zijn er maar druk mee, maar Van der Linden zelf ook. Zo heeft hij bijvoorbeeld de uitzending van het dagelijkse Corona Update middagprogramma gestimuleerd. En meer. Van der Linden vertelt erover.

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Omroep Helmond

Omroep Helmond, het lokale TV en Radio station van Helmond Stadsradio Helmond is al vanaf 1984 in de lucht (FM 107.2 Mhz) en op de kabel (FM 94.4 mhz). Onze organisatie heeft ook de beschikking over een TV - kanaal op de kabel frequentie 256, en UPC digitaal kanaal 31.

Dit artikel heeft 1 reactie

  1. Avatar
    Hilda Reply

    Super wat jullie doen in deze corona tijd.Dank aan de vrijwilligers.
    En fijn dat wij naar elkaar omkijken,en jullie zo.creatief zijn.Vooral voor de ouderen die op.hun appartement of huis zitten.Deze bingo is een geweldig idee.succes allen.En blijf gezond !! Vr gr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *