Turnsters HT’35 plaatsen zich voor landelijke wedstrijden

Na de kwalificatiewedstrijden in december en in januari werd afgelopen weekend de doorstroming bekend gemaakt voor onze turnsters uitkomend in de tweede divisie.
Nagenoeg alle tweede divisie turnsters van turnvereniging HT’35 Helmond wisten zich te kwalificeren, namelijk jeugd-2 meisjes Cleo Creutzburg en Renske van der Vorst. Junioren Romy Hulsers, Marieke Steijaert en Pleun Vestjens. En tenslotte onze drie senioren Anne Dollekens, Sophie Pagen en Dione de Vaan.
Voordat zij landelijk gaan turnen, komen ze eerst nog in actie tijdens het regiokampioenschap, de jeugd- en junioren op 25-26 januari in Valkenswaard en de senioren op 16 februari in Tilburg.
Ook vindt komend weekend het tweede kwalificatiemoment plaats voor derde divisie bovenbouw en N3/Jeugd-1 N4 onderbouw in Valkenswaard.
Naar aanleiding hiervan en de eerste kwalificatie, zal ook voor hen de doorstroming naar de landelijke wedstrijden later bekend gemaakt worden.

Geschreven door Turnvereniging HT'35

De van oorsprong Houtse Turnvereniging werd in 1935 opgericht voor jongens en heren. Vanaf 1946 werd hieraan een damesafdeling toegevoegd. Tot de jaren '60 werden er op turngebied vele goede resultaten behaald bij zowel de dames als de heren.Tegenwoordig geven de vele trainers en trainsters les in verschillende gymzalen in Helmond: in de wijken Mierlo-Hout, (2 plaatsen) Stiphout, Brandevoort en Rijpelberg en draait HT'35 mee aan de wedstrijd top van de regio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *